• De scherpste prijzen
  • Ruim 20 jaar ervaring
  • Breed assortiment
  • Eigen studio
  • Snelle levertijden

Staat uw vraag er niet tussen?

Heeft u een vraag die er niet tussen staat of wilt u meer informatie over een onderwerp.

Bedrijfsinformatie
Wat doet BudgetGift?

Wij zijn BudgetGift, een snelgroeiende (online) groothandel in de promotionele branche.

Bent u op zoek naar relatiegeschenken en promotieartikelen in de breedste zin van het woord? Bij BudgetGift vindt u een groot en breed assortiment promotionele artikelen voor de scherpste prijzen en beste kwaliteit.

Waarom relatiegeschenken?

Wilt u uw waardering laten blijken aan uw (zaken)relaties, klanten of personeel? Een bedrukt relatiegeschenk is hier het perfecte middel voor. Dit kleine gebaar zegt vaak meer dan 1000 woorden en heeft een hoge impact tegen lage kosten. Een relatiegeschenk kan ervoor zorgen dat uw vaste klant toch bij u blijft, of u kunt net die ene potentiële klant over de streep trekken. Bovendien bereikt u direct uw doelgroep en is het een heel persoonlijke manier van promotie. Tastbaar en effectief! Gebruik dus relatiegeschenken voor het vertrouwen, het opbouwen en het behouden van (zaken)relaties en uw imago.

Sterke punten

Met ruim 15 jaar ervaring in de promotionele branche weten wij wat werkt en wat niet. Deze jarenlange ervaring komt tot uiting in het unieke concept dat Budgetgift hanteert:

  1. Beperkt (maar compleet) assortiment relatiegeschenken, geleverd tegen scherpe prijzen
  2. Samenwerkingen met de beste leveranciers en drukkerijen in de branche
  3. Persoonlijk advies en uitstekende service
  4. Gebruiksvriendelijke website met veel mogelijkheden
  5. Flexibel, snel en altijd op uw wensen afgestemd

Klanten zijn tevreden

Met een beoordeling van een 8,9 op basis van 550 beoordelingen kunnen we bovendien zeggen dat we garant staan voor uitstekende service en persoonlijk advies.

Specialistische websites

Naast de website BudgetGift.nl beheren wij ook een aantal specialistische sites. Op deze manier proberen we u nog beter van dienst te kunnen zijn.
De specialistische sites die we op dit moment beheren zijn:

Bovendien zijn we nog druk bezig met het ontwikkelen van een aantal andere specialistische websites.

Showroom

Budgetgift is meer dan een webwinkel. Wij beseffen ons dat relatiegeschenken een belangrijke positie in kunnen nemen om een beurs of mailing-actie tot een succes te maken. Even snel shoppen op internet leent zich daar niet altijd even goed voor, want relatiegeschenken beleeft u natuurlijk pas echt als u ze zelf in handen heeft gehad!

Nu is het natuurlijk altijd mogelijk een relatiegeschenken-catalogus aan te vragen of een proefexemplaar van het gewenste relatiegeschenk bij ons op te vragen, om zo te beoordelen of het relatiegeschenk is wat u voor ogen had. Maar wij kunnen ons ook goed voorstellen dat u liever wat meer inspiratie opdoet en daarbij de mening wilt horen van onze verkoop-adviseurs. Speciaal daarom hebben wij ruim 250 m2 showroom ingericht, vol met ideeën en inspiratie voor relatiegeschenken! Hier vindt u diverse en uiteenlopende relatiegeschenken, van pennen tot USB-gadgets en van tassen tot luxe wijngeschenken.

Wij zijn ervan overtuigd dat er altijd wel iets tussen zit wat zal passen bij uw bedrijf. Maak dus vandaag nog een afspraak en bezoek BudgetGift in Deventer!

Ik heb een opmerking, suggestie of verbeterpunt, hoe kan ik dat melden?

Wij staan altijd openen voor kritiek, verbeterpunten of complimenten. U kunt dit communiceren d.m.v. een mail, telefoongesprek, chat of via onze social media kanalen.

Wanneer u niet tevreden bent zouden we graag persoonlijk contact met u willen hebben om de eventuele 'klacht' of punt van kritiek te bespreken en op te kunnen lossen.

Daarnaast geven wij u de mogelijkheid om een recensie/beoordeling over ons bedrijf of over een specifiek artikel te schrijven.
Er zijn u al ruim 500 klanten voorgegaan met een beoordeling over ons bedrijf.

Wat vinden klanten van jullie? (Beoordelingen/Recensies)

BudgetGift wil graag leren van haar klanten en staat altijd open voor verbeterpunten en suggesties. Wij zijn namelijk pas tevreden als onze klanten tevreden zijn! Om die reden bieden wij onze klanten de mogelijkheid om ons te beoordelen op onze website. Bekijk de klanten die een beoordeling hebben ingevuld via The Feedback Company.


Gemiddelde beoordeling BudgetGift.nl

Een kleine greep uit de beoordelingen van onze klanten:

Beoordelingen & Recensies

Wat zijn de volledige bedrijfsgegevens van BudgetGift?

Naam organisatie:

BudgetGift.nl

Postbusadres:

Postbus 2048
7420 AA Deventer

Bezoekadres:

Solingenstraat 63-65
7421 ZS Deventer

Contactgegevens:

tel.: 0570-544470
fax: 0570-676842
info@budgetgift.nl
www.budgetgift.nl

Ondernemingsgegevens:

BTW nummer: NL817544197B01
kvk-nummer: 08095096

Bankgegevens:

IBAN NL61RABO0305733354
Ten name van Budgetgift.nl
Rekeningnummer 30.57.33.354
Rabobank te Deventer
BIC RABONL2U

Wat zijn de openingstijden?

U kunt dag en nacht op onze website terecht om een bestelling te plaatsen. Daarnaast is onze klantenservice/ons verkoopteam op iedere werkdag van 08:30 t/m 17:30 uur te bereiken.

Showroom

BudgetGift is veel meer dan een webwinkel alleen. Relatiegeschenken nemen een uitermate belangrijke positie in om een beurs of mailing-actie tot een succes te maken. Even snel bestellen op internet leent zich daar niet altijd even goed voor, want relatiegeschenken beleeft u natuurlijk pas echt als u ze zelf in uw handen heeft gehad.

Het is uiteraard mogelijk om een monsterexemplaar van het gewenste relatiegeschenk op te vragen om zo te beoordelen of het relatiegeschenk voldoet aan de eisen. Mocht u echter liever wat meer inspiratie opdoen en u daarbij laten adviseren door onze verkoop-adviseurs, dan hebben wij de perfecte oplossing.

Namelijk… Een showroom! Speciaal voor u hebben wij ruim 250 vierkante meter showroom ingericht, gevuld met ideeën en inspiratie voor relatiegeschenken. In onze inspiratieruimte vindt u diverse en uiteenlopende relatiegeschenken. Van pennen tot USB-gadgets en van tassen tot luxe wijngeschenken. Er zit gegarandeerd iets tussen dat zal passen bij uw bedrijf, en waarop uw logo helemaal tot z’n recht zal komen. Maak daarom vandaag nog een afspraak en bezoek BudgetGift in Deventer!

Magazijn

BudgetGift kenmerkt zich graag als totaalleverancier van relatiegeschenken. Een manier waarop wij ons onderscheiden is onze goede service. Zo beschikken wij over een ruim magazijn, waar wij voor diverse bedrijven voorraadhoudend zijn en van waaruit wekelijks gepersonaliseerde relatiegeschenken afgestuurd worden.

Meerdere vestigingen?

Ook bedrijven met meerdere vestigingen kunnen wij goed van dienst zijn. Via een speciale inlogsectie kan elke vestiging op ieder gewenst moment een bestelling plaatsen. Wij zorgen er vervolgens voor dat de bestelling op het juiste moment bij de juiste vestiging bezorgd wordt.

Voor ons een kleine moeite en voor onze klanten een groot gemak! Interesse in deze service? Neem vrijblijvend contact met ons op.

 

Hoe kan ik contact opnemen met de klantenservice?

U heeft een groot aantal mogelijkheden om contact met ons op te nemen. Op ieder pagina die u bezoekt ziet u in de zogenaamde 'footer' manieren waarop u direct contact met ons op kunt nemen. Ook op de contactpagina staan alle manieren voor u opgesomd.

U kunt gebruikmaken van de volgende contactmogelijkheden:


Chat via de website met ons Chat met ons via Facebook


App met ons via 0613685867. Dit nummer wordt alleen gebruikt voor WhatsApp en hierop kan dus niet gebeld worden. Wilt u ons liever telefonisch spreken? Bel 0570 544470!


Stuur ons een tweet via Twitter


Reageer op onze Youtube-video’s

Op onze website maken wij, en derde partijen, gebruik van cookies. Dit, om de diverse functionaliteiten op deze website mogelijk te maken en om inzicht te verkrijgen in het

bezoekersgedrag op onze website. Door verder te klikken op onze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies zoals omschreven op onze uitleg pagina.